Despre Noi

/Despre Noi

ASIGENT este o companie de consultanta, intermediere si asistenta in domeniul asigurarilor. Activitatea noastra se bazeaza pe reprezentarea intereselor clientilor si partenerilor nostri in situatii precum controlul, administrarea si transferul riscurilor dar si asistenta in negocierea si recuperarea eventualelor daune.

Profesionalismul si increderea sunt factori de o importanta deosebita pentru noi. Companii internationale si nationale din industrie si comert, de marimi diferite ne-au acordat increderea lor  de 11 ani. Acest element este vital pe o piata in care companiile sunt expuse unei concurente acerbe fiind fortate sa-si reduca costurile pe cat de mult posibil. In aceste conditii poate fi dificil sa gasesti si sa alegi o asigurare care sa-ti diminueze riscurile cu care te poti confrunta in orice moment.

Astfel, cea mai buna modalitate prin care se poate evita un astfel de moment este alegerea ASIGENT, un broker independent si deschis la cererile personalizate ale clientilor.

Noi va putem oferi toate tipurile de acoperire, alegand cea mai buna oferta de pe piata pentru nevoile dumneavoastra prezente si viitoare.

Incepand cu data de 19 iulie 2016 consumatorii de produse financiare non-bancare care se afla in litigii cu comerciantii de produse financiare non-bancare se pot adresa gratuit noii entitati de soluționare alternativă a disputelor care se nasc din relația contractuală dintre acesta și comerciantul unor astfel de servicii –SALFIN-
In cazul in care pentru solutionarea litigiului sunt solicitate expertize, traduceri de documente sau alte probe suplimentare, cheltuielile vor fi suportate de către partea care le solicită.
Accesarea procedurilor SAL-Fin poate fi realizată atât prin intermediul paginii de internet www.salfin.ro , cât şi utilizând metodele clasice, pe suport hârtie sau pe alt suport durabil.
Consumatorii se pot adresa Secretariatului tehnic al SAL-Fin care asigură informarea părților și acordă suport consumatorilor pentru completarea cererilor de soluționare a litigiilor.
Consumatorii pot alege dintre două tipuri de proceduri de soluționare alternativă a litigiilor:
·         propunerea unei soluții;
·         impunerea unei soluţii.
Consumatorii pot accesa procedurile SAL doar dacă fac dovada că, în prealabil, au încercat să soluţioneze litigiul direct cu comerciantul în cauză. Prin această condiție, se asigură existența bunei-intenții în rezolvarea amiabilă a disputei dintre cele două părți.
Solicitarea de soluționare a litigiului se respinge de către Secretariatul tehnic în cazul în care consumatorul nu a prezentat reclamaţia către SAL-FIN în termen de un an de la data la care acesta, după caz, a prezentat reclamaţia comerciantului sau de la data săvârşirii faptei care a dat naştere litigiului ori, în cazul faptelor continue, de la data încetării acestora.
În cazul în care litigiul nu este de competența SAL-Fin, consumatorul se poate adresa unei alte entități SAL.
Formularele utilizate de consumator în relația cu SAL-Fin precum si informatii detaliate cu privire la aceasta procedura de solutionare alternativa a litigiilor pot fi descarcate de pe site-ul www.salfin.ro , respectiv  http://www.salfin.ro/solutionare-litigii/